Trainen voor een (ULTRA) CITY, TRAIL, OBSTACLE RUN Marathon?

Wil jij ervaren wat een CITY, TRAIL of OBSTACLE RUN (ULTRA) Marathon doet voor je levensenergie?

 • Je wordt persoonlijk getraind en gecoacht door een ervaringsdeskundige;
 • Gevarieerd trainingsprogramma met daarin aandacht voor HIKING, CITY, TRAIL, OBSTACLE RUNNING en YOGA;
 • Eventueel aan te vullen met CYCLING en SWIMMING;
 • Je ontvangt INSPIRATIE en KENNIS op allerlei gebieden zoals persoonlijke/ heilzame voeding, slaap, Mind(set), ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en omgevingsfactoren;
 • Je leert om stralend, met gemak en blessurevrij een EVENT te beleven. En als het goed is te behalen;
92680007-DSC_0198

Wist je dat?

Dat je met frequente beweging in de natuur allerlei gelukstofjes aanmaakt waardoor het leven stukken aangenamer gaat aanvoelen?

Wat gaan we doen?

Ik ga jou persoonlijk begeleiden. Het avontuur wordt een grote beleving en ontdekkingstocht. Daarbij is het mijn streven om de door jouw gestelde doelstelling(en) te laten behalen.

Basis is in beweging zijn en in de natuur. Afgestemd op jouw ervaring als (beginnend) atleet. Het allerbelangrijkste is dat jij stralend, met gemak en blessurevrij aan de oefeningen deelneemt en plezier ervaart.

Een programma bestaat uit verschillende soorten trainingen zoals easy, interval & recovery run's. Korte en (zeer) intensieve duurlopen en sprints. Routes door heuvel en bergachtige gebieden, over de straat, langs duinen, kustgebieden en nabij bos en heide. Aangevuld met Yoga/ademhaling, rek /strek en losmaak oefeningen. 

Voor de variatie en zeker na lange duurlopen gaan we ook doen aan SWIMMING & CYCLING. 

Ik begeleid je primair tijdens de training. Met andere woorden. Al bewegend krijg jij INSPIRATIE en INZICHT. En ik tracht om dat heel geleidelijk bij je binnen te laten komen. Het gaat er namelijk om dat je er iets mee doet. En niet alleen weet. Heel pragmatisch met als doel dat jij elke dag minimaal 1% vooruitgang boekt. En nog belangrijker, het wordt een belevenis waar je achteraf met trots op kan terugkijken.

Hoe zou jij je voelen als:

 • Je meer energie gaat opbouwen. Hierdoor ben je in staat om intense en lange afstanden met gemak, stralend en blessurevrij te overbruggen;
 • Je meer balans zal gaan ervaren. En daardoor bereik je veel meer met minder inspanning;
 • Je gaat je vitaler voelen. En maak daarbij geregeld mee hoe lekker een FLOW is;
 • Je echt gaat stralen. En je daardoor een gezonder uiterlijk krijgt;
 • Je zult merken met het behalen van je eigen (sport) prestaties dat echt alles mogelijk is. En niet alleen met sport. In jouw hele leven.
Bart

Wat Bart over dit WARRIOR programma zegt

Ik heb van het programma genoten. Het was af en toe pittig al heeft de mate van opbouw en positiviteit me echt doen verbazen. Fijn dat er gewoon ruimte was voor kwetsbaarheid en een stap terug. Desalniettemin sneller gegroeid dan verwacht. Dus echt tevreden. Ik vond dat je het enorm goed op hebt gepakt en ik voel me echt gezien en gehoord. Je hebt echt het beste met ons voor om ons te laten shinen. Ga zo door en blijf jezelf verbreden zodat je je kennis met ons kan blijven delen. Ik vond het tenslotte echt ontzettend gaaf om gezamenlijk als team alle obstakels te overwinnen en heb er echt van genoten.

WhatsApp Image 2022-05-18 at 6.48.29 PM

Mijn verhaal

Ik verlangde naar een leven waar ik echt gelukkig was. Ik wilde mij daarnaast OP en TOP VITAAL voelen. En verder zag ik mijzelf al een marathon beleven. Hoe absurd dat op dat moment ook leek te zijn.

Mijn naam is Gerwin. Na een heftige periode besloot ik het roer om te gooien. Daarbij bleek o.a. frequente beweging in de natuur, het aanleren van een persoonlijk en heilzaam voedingspatroon en beter te leren slapen heel erg bij te dragen aan mijn transformatieproces.

Het omgaan met stressoren en vermijden van toxische belasting bleek ook heel effectief te zijn. Daarbij trainde ik mijn MINDSET, ontving ik inzicht in relaties en hoe mensen in elkaar steken. En kreeg ik steeds meer te weten hoe je energie voor je kan laten werken. 

Mijn pieker gedachten werden minder en ik begon mijzelf vitaler te voelen. Ik ervaarde stapje voor stapje meer energie en ontspanning. De ideale combinatie van hoe heerlijk het kan zijn. Men noemt het een vorm van licht leven waarbij ik iedere dag wel moment(en) van FLOW ervaar. 

Werken naar een (eind) doel geeft focus. Ik bijt me dan vast in iets. Om vervolgens nooit meer los te laten. Deze toewijding, moed, kracht, trots, vertrouwen en veerkracht neem ik mee in mijn begeleiding. En daar kan jij je voordeel mee behalen.

Leuke weetjes over Gerwin

Naast mijn liefde voor de natuur en bewegen heb ik een pure passie voor vliegtuigen. Ik verzamel vanaf dat ik jong was al de nodige modellen. Ik loop verder street art routes af en bezoek graag musea. Ik zoek bovendien altijd die plekje waar ik vitale en biologische voeding kan krijgen. Ik hou van kleinschaligheid. Met respect voor mens, milieu, dier en het hele universum. Tenslotte schaf ik steeds meer vintage spullen aan. Zo ben ik  heel trots op mijn "oude" gazelle fiets. En hoop ik binnenkort een huisje in de natuur alsmede een vintage /elektrische bus/camper aan te trekken.

De ins & outs

Voorkeur voor 1 -op -1 coaching? Dit zijn enkele voordelen:

 • Ik kan mijn torenhoge energieniveau in jou kwijt. Je zult daarmee merken flinke stappen te zetten in jouw wens om een einddoel te beleven en te behalen. En dus je vitaliteit en welzijn;
 • Het heerlijk is om iemand naast je te hebben. Ik ben er voor jou om je er doorheen te slepen. In makkelijke en minder makkelijke momenten. En altijd een luisterend oor heeft en zonder (waarde) oordeel;
 • Het fijn kan aanvoelen dat je helemaal je zelf kunt zijn. Niets is mij te gek. En samen gaan wij er alles aan doen om het jouw leven een stuk aangenamer te maken.
 • Je wordt persoonlijk begeleid door iemand die in een aantal jaar zijn leven compleet heeft omgegooid. Bewezen heeft in eind 2021 om drie verschillende soorten marathons (CITY, TRAIL, OBSTACLE) in slechts 10 weken te beleven en bereiken. En sedert mei 2022 alweer meerdere edities heeft ervaren. Nu trainend voor de ULTRA versies, in die in Q2 en Q3 plaats gaan vinden En daar tussenin meedoet aan allerlei nationale en internationale EVENTS.
 • Een aanspreekpunt. Korte lijnen. En ondanks dat ik het programma samenstel heb jij zeker inspraak als er verbeteringen kunnen worden gerealiseerd. Ik sta open voor trainingskampen in echt alle natuurhoekjes van Nederland. En als daar behoefte aan is gaan we bijvoorbeeld de bergen in. Te denken valt aan Italië, Frankrijk en Oostenrijk. Ook in Duitsland, België , Wales en Scandinavië is genoeg te ontdekken. 

Heeft een groepje je voorkeur?
In groepjes van max 5 personen is mogelijk. Dit is meer een optie voor (zakelijke) teams/ afdelingen die zich willen voorbereiden op een RUN. Financiële waardering is in dat geval in overleg.

Hou rekening met een staffel. Dit komt doordat ik fysiek uiteraard meerdere mensen kan trainen naar een einddoel. Echter ik geloof dat iedereen UNIEK is. En dus ook de individuen in zo'n groep. Iedereen zal andere vragen hebben en tegen andere zaken aanlopen. Er is geen standaard antwoord die voor iedereen werkt. Voor gerichte begeleiding op de eerder genoemde punten is een persoonlijk variant meer geschikt. Je beleefd en bereikt daardoor meer en als het goed is met een stuk minder inspanning.

Financiele waardering van investering

De investering in jezelf bedraagt:

Losse Training/Coaching (zonder programma) en uitgaande van 1:1

Voor jongvolwassene tot en met 17 jaar a EUR 80,- per uur.
Voor volwassene a EUR 100,- per uur.

Bedragen zijn ex b.t.w.

Intensief met mij werken? (WARRIOR Programma)

Als je je wilt gaan voorbereiden op een RUN van meer dan 5 KM dan is er altijd sprake van een WARRIOR programma. Naast fysiek trainen komt daar onder andere het volgende aan bod:

 • persoonlijke ”boost” vlogs ter inspiratie en motivatie;
 • wekelijks programma , meekijken en advies op basis van jouw cijfermatige groei en ontwikkeling;
 • focus om (nog) meer inzicht en inspiratie op te doen op leefstijl gebieden als slaap, persoonlijke voeding, mindfulness, mindset, omgevingsfactoren en energetisch gebied.
 • meekijken "in de keuken" hoe ik er voor zorg dat ik vitale  en persoonlijke voeding binnen krijg;
 • Inspiratie voor (sport)recepten voor het ontbijt, lunch, en diner. Alsmede voor boost FOOD/DRINKS, tijdens, na en afloop van RUN's.

Financiële waardering is EUR 150,- per uur, ex b.t.w. en uitgaande van 1:1. 

Dit WARRIOR programma is zeer intensief. Denk hierbij aan minimaal twee uur tot maximaal vier uur per week. 

Een programma kan bijvoorbeeld bestaan uit twee uur fysieke en intensieve beweging. Een uur ontspannen beweging. En een uur voor inspiratie, kennis en inzicht op het gebied van Vitaliteit en Welzijn. Dit allemaal op jouw persoonlijk omstandigheden gericht.

Don’t miss this

Het is belangrijk om uitstekend materiaal te hebben. Je voelt je altijd lekkerder in kleding wat echt past bij wie je bent. Daarvoor, ga ik altijd met je mee naar de sportwinkel zodat je in ieder geval de meest passende schoenen krijgt aangemeten. Dit doe ik met alle plezier in mijn eigen tijd en kosteloos. Uiteraard werk ik met vakspecialisten samen al heb je zelf de vrijheid om in je eigen netwerk te kijken.

Gaan we er samen voor?

Ontdek jouw potentieel en neem gerust contact met me op zodat we een (gratis) kennismaking kunnen afspreken. 

Het mooiste aan een marathon is dat er een start en finish is. Als je gewoon zorgt dat je in beweging blijft dan komt de eindstreep altijd in het vizier. En hoe is een zorg voor later.

Scroll naar boven