Terugblik 2021, Q3 is on the roll.

De zomer lijkt te arriveren. Geregeld is het heerlijk weer. Dat doet een outdoor figuur als ik heel erg  goed. Ik sport namelijk het liefst in de natuur. Af en toe zie je mij in de gym, al ben ik eerlijk. Daar hoor ik niet thuis. Daar zijn andere coaches en trainers veel beter in dan ik. 

Mijn levensmissie is om vernieuwend te zijn en dat in te zetten om ongezonde systemen langzaam om ver te werpen. Want poe wat zie ik in heel veel segmenten kans op gigantische verbetering. Als voorbeeld. Ik kom uit de banken en verzekeringswereld. Hierin zijn grote bonussen de normaalste gang van zaken. Winstuitkeringen omdat er een deal wordt gesloten waar sommige mensen een jaar voor dienen te werken is toch eigenlijk niet normaal?

Nou in health zijn er ook manieren om bonussen te verdienen. Zonder een naam te noemen verbaas ik me over dat als ik na een opleiding wordt gevraagd of ik interesse heb in een detox kuur met poedertjes. Dit zou lucratief zijn. Oh hoe dan?

Nou als ik het aanbied en mensen nemen het af via mijn website dan krijg ik een kick back compensatie hiervan. Ik zie het anders. De prijs wordt kunstmatig hoog gehouden door degene die het aanbied. Zo wil ik geen zaken doen. Ik inspireer en motiveer mensen die mij straks een fee daarvoor betalen. Ik wil geen manieren om op een sluwe, slinkse wijze geld te verdienen. Nu snap ik waarom gezondheid voor de gewone mensen gewoon niet te betalen is. Ah mijn (het zijn er weinig tegenwoordig) haren gaan hier van overeind.  Ik voel een diep verlangen opkomen hiervoor te strijden. Niet nu, ik ben nog niet bekend genoeg en dien meer zielsgenoten hiervoor aan te trekken om echt een vuist te kunnen maken.

Dit en zo zijn er nog heel wat wat dingen die mij niet aanstaan. Ik strijd voor de mensheid en tegen dit soort praktijken. 

Ik maak deze maanden heel veel wandelingen door de Betuwe en de Veluwe. Een interessant boekje koop ik met allerlei wandelroutes te beginnen in Rhenen en dan in 13 etappes weer terug.  Wat is Gelderland een mooie provincie. Ik volg een soort van bevrijdingstour. Door de natuur, de stad, ja door plekjes zoals Hemmen, Zetten, Oosterbeek, Wolfheze en de bekende als Ede, Wageningen en Veenendaal.

Dit is niet alleen fysiek bezig zijn. Mentaal leeg ik mijn hoofdje en doordat kan ik inspiratie en inzicht op eenvoudige wijze toevoegen. Zie het als een lege emmer die gevuld worden met zuiver water. Zo simpel kan het leven zijn.

Daarnaast is het tijd voor een nieuwe opleiding. Ik ga een zomerschool volgen. Drie weken, iedere dag een aantal uur per dag opgeleid worden over vitaliteit. Het klinkt goed en ja. Het bleek geen succes te zijn. 

Ik leer ervan en ga weer door. Ik neem de stof wel in mij op, kijk naar de online filmpjes maar bedank voor het klassikale. Niettemin dankbaar dat ik ermee geconfronteerd werd en ik geloof ook zeker dat zij mensen kunnen helpen. Het is alleen niet mijn visie.

Ik heb geregeld in deze periode contact met mijn vormgever. Ik heb daar een indrukwekkende weergave gegeven waar ik heen wilde. Aan haar om haar creatieve ingevingen erop los te laten. Ik weet al gauw dat ik iets met een feniks wil doen. De betekenis van uit de as herrijzen en ontwaken en de wereld heel veel kennis en wijsheid aanbieden past bij mij. Daarnaast een vurig type. 

Ik merk het ook tijdens trainingen en coaching. Ik neem geregeld blogs en filmpjes op voor mijn mensen. Dit ter inspiratie en vooral motivatie. In het begin is het wat onwennig al maak ik stapje voor stapje progressie. Ik vind het erg leuk al kan ik nog wel wat stappen zetten om de angst voor het spreken in het openbaar aan te pakken. De intentie is gezet, nu nog de juiste kanjer aantrekken om hiermee aan de slag te gaan.

Alsof het universum mijn gebeden heeft gehoord. De tijd komt aan dat er foto’s van mij worden genomen. Ik heb nog geen idee hoe en wat al vertrouw ik erop dat dit ook op impulsieve wijze kan ontstaan.

Ik vraag aan de fotograaf of hij wat vrouwen kent die als model kunnen fungeren. Daarbij geef ik aan wat ik ongeveer zoek. Ja ik denk overal wel  over na. De fotograaf komt met twee schitterende dames aan waarvan ik een ken als barista. Een bijzonder getalenteerde jonge vrouw met een kwetsbare stem van goud. De ander heeft net zoveel potentieel, is stem/ presentatie coach en voice over en al wat verder in haar ontwikkeling. Ook zij bezit een stem van een engel.

Ik ontmoet ze bij een koffie bar en na 1 minuut weet ik genoeg. Jij, Roos gaat mij helpen om met vertrouwen te leren spreken in het openbaar. Ze valt zo ongeveer van haar stoel. Uuh hoe zie je dat zo snel? 

De shoot zelf is heel erg leuk. Een aantal van mijn coachees schittert mee in de bossen van Hoenderloo. Geweldige om zo in de spot light te staan. Ik geniet van iedere seconde en denk wel eens terug aan de momenten dat ik liever achter een boom ging staan. Wat kan het leven verkeren als je gaat vertrouwen op je gevoel en luistert naar je hart. Die KLOPT altijd.

Af en toe denk ik nog wel eens terug aan het plan voor het vitaliteitscentrum. Ik kan nu weinig doen dan afwachten. Tja en dan is het nog de vraag of mijn plannen wel meegestuurd zijn. Ik kan het niet controleren. Ach ik vertrouw dat ik het niet voor niets heb gedaan. Al komen er ook twijfels. Is dit wel het terrein waar ik mijn ei kwijt kan. Mijn dromen zijn vele malen groter dan dit pandje. Het zou wel een mooie opening kunnen zijn. We gaan het wel zien. Ze mogen me altijd bellen om van gedachten te wisselen. Al denk ik ook aan andere terreinen waar ik echt mijn visie kan uitleven en de mensen aantrekken die bij deze plannen passen. 

Het groepje wat ik train heeft zijn eerste mijlpaal bereikt. Vol trots hebben ze 5 km hardgelopen binnen 29 minuten. Wat een helden. We spreken af een weekje pauze te nemen en dan wederom in 9 weken te groeien naar 10 km en we geven ons op voor een Strong Viking Evenement. Dertien km is het doel. Dat gaat lukken, als is het voor mij wat zwaar. Twee weken ervoor ga ik op voor mijn 1e marathon. Geen idee hoe ik me ga voelen.

Het is verder tijd geworden om zichtbaarder te worden. Vorig jaar sloot ik al mijn social media kanalen af. In mijn “glorieperiode” had ik op Linkedid zo’n 2.000 connecties. Dat was mijn oude leven en ik kies voor de minst makkelijke weg. 

Eind 2020 werd ik namelijk bekend met Human Design. Hiervan gaat met uit dat alle al vaststaat als je geboren wordt. Bijzondere kennis op basis van de Kabbala, Astrologie, Astronomie en nog wat andere systemen. Ik krijg een boekje aangereikt van mijn coach. Deze lees ik in een adem door op een vrijdagavond en ga gelijk kijken hoe mijn chart eruit ziet. Ik geef op wanneer ik geboren wel en hoe laat en waar. Nog hetzelfde weekend maak ik een afspraak met de aanjager en bedenker van het boek in Nederland. Graag ga ik een reading aan van 2 uur. Ik ben zo nieuwsgierig wat die allemaal te vertellen heeft. Nu ga ik niet alles verklappen, het is persoonlijk maar nu ik dit schrijf en terugdenk aan die warme herfstdag op zijn woonboot in Amsterdam dan krijg ik kippenvel. Hij zei dingen die op dat moment niet kon voorstellen. Onmogelijk dacht ik. Tja hij bleek veel te zeggen wat klopt(e) en in basis ontstaan uit wat simpele data.

Het leven kan heel eenvoudig zijn als je dat gaat doen waar je hiervoor bent. Tijdens mijn branding programma ontmoette ik een dame dit ook een verzekeraar werkt(e) en de switch aan het maken is naar massage therapie. Al heb ik haar de tip gegeven gewoon coach te zijn en met gebruik van het lichaam. Dat klinkt vriendelijker. Ik merk dat zij mij rust kan geven waar ik naar snik. Mijn energie is namelijk altijd erg hoog en daarbij is het goed om balans te bewaren. Ik voel aan dat ik nog werkt dient te maken van self care. Nog beter mijzelf vertroetelen want hoe meer ik ga stralen hoe eenvoudiger ik andere kan helpen.

Dit is sowieso een geheimpje vanuit mijn kant. Ik zie veel te veel mensen die bezig zijn met hun omgeving terwijl ze zelf nog niet geheeld zijn van binnen. Ga eerst met je zelf aan de slag, heel en genees wie je van binnen bent. Zet je schaduwkanten om in licht en liefde en pas als dat zover is, ja dan kun je andere gaan helpen met hetzelfde.

Op Instagram begin ik tenslotte met "posten" ( blogs schrijven) en snel daarna ga ik ook vlogs toevoegen. Ik heb de week verdeeld in wat rubrieken en ben voornemend om mijn trouwe ambassadeurs inspiratie en motivatie te geven. Dit in storytelling vorm. 

Inspireert mijn verhaal je? Deel dit verhaal dan ook met anderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven