MIJN STORY.

Onlangs liep ik nabij de Oranjekazerne in Schaarsbergen. Posters met daarin eigenschappen als moed, (mentaal) gehard, veerkrachtig, toewijding, veelzijdig en trots kwam ik tegen. Laat deze eigenschappen nu van toepassing zijn hoe ik mijn mensen begeleid.

Dit is niet altijd zo geweest. Na een heftige periode waar ik mijzelf niet vitaal en gelukkig voelde besloot ik stapje voor stapje het roer om te gooien. Een eerste voorbode was een burn/bore out in 2014.

Na vervolgens in 2017 een zeer lange relatie te hebben zien beëindigd openbare zich een grote vorm van verlatingsangst. Een tijdje later werd ik bekend dat ik (alle) eigenschappen vertoonde van mensen die "ADHD" als label te horen kregen. En daarbij hoort een bepaalde mate van (hoog) gevoeligheid. Dit was wel bekend. Pas onlangs ben ik bekend geworden met een waarvan ik hoop allerlaatste jeugdtrauma. Iets waar ik later mijn verhaal over zal gaan delen.

Tijdens deze intense periode ben ik me gaan verdiepen in wat vitaliteit inhoudt. Daarbij heb ik de nodige vlieguren gemaakt. Kennis en inzicht die ik opdeed bij een life coach, een personal trainer, tijdens opleidingen en workshops. Verder ging ik op zelfonderzoek uit. Dat zette een heus transformatieproces op gang.

8520_20220515_124504_223870629_original

Wat beleefde en bereikte ik ermee?

Resultaat was dat ik mij geleidelijk aan vitaler ging voelen. Dit leidde weer tot een gelukkiger gevoel. En dat trok uiteindelijk een betekenisvol leven aan. Iets waar ik op termijn duurzaam succes mee wil gaan boeken. Want al gauw kreeg ik het gevoel. Mijn kennis en wijsheid dien ik met de wereld te gaan delen. Juist voor die personen die zich graag vitaler en gelukkiger willen voelen. Alleen niet weten hoe of ze hebben niet de motivatie om dit voor lange(re) tijd vol te houden. Voilà dat voelde als een roeping om als Vitaliteitstrainer en Welzijnscoach aan de slag te gaan.

Jij kunt alles bereiken in het leven als je dapper genoeg bent om het te dromen. De slimheid hebt om een acceptabel plan te maken. En de wilskracht om deze visie door te zetten tot het bittere einde.

8519_20220514_141924_223240860_original

Leuke weetjes over Gerwin

Ik ben een echte liefhebber van de Outdoor. Hier maak ik graag lange wandelingen door de natuur. Soms in combinatie met Street-Art in de stad.

Daarnaast doe ik aan CITY, TRAIL & OBSTACLE RUNNING. Ik fiets ook steeds frequenter op mijn vintage "Gazelle". Verder zwem ik geregeld baantjes in het zwembad. En beoefen ik Yoga en alles wat qua mindfulness waaronder ademhalingsoefeningen daarbij thuis hoort.

Ik ontdek iedere dag weer van alles om nog vitaler en vol welzijn in het leven te leven. Onder andere door zoveel mogelijk duurzaam en biologische voeding in te nemen. En een nog vitaler leven te leiden vol energie en innerlijke rust.

Tenslotte ben ik altijd op zoek ben naar verdieping van mijn kennis op allerlei gebieden. Dit betekent dat ik hordes aan boeken verslind. En voor mij kloppende documentaires aantrek. Daarbij oriënteer ik me om in onze "wintermaanden" een vitaler rustoord te gaan op zoeken. Een plek waar ik op termijn trainingskampen/ expedities wil gaan organiseren voor die coachees en trainees die ik begeleid (heb). En uiteraard in de natuur zodat je de helende werking mag ervaren.

Zou jij graag een CITY, TRAIL e/o OBSTACLE (ULTRA) Marathon willen beleven?

Ik begeleid je graag om dit te beleven en te bereiken. En je te laten ontdekken waar jouw potentieel ligt. Basis ligt altijd in beweging zijn.

Dus Personal & Small Groups Training in de natuur gecombineerd met inspiratie en inzicht (1:1 coaching) op gebieden als: Slaap, persoonlijke voeding, mindfulness, mindset, omgevingsfactoren. En allerlei tips om vitaler te leren leven.

Als jij er aan toe bent om een nieuwe frisse start te maken dan sta ik graag voor je klaar.
Wil je het uitgebreidere verhaal over mij lezen, klik dan hier.

Scroll naar boven