Ontdek de kracht van bewegen & mindfulness

Voel je je al langer niet passen in je huidige leef en werkomgeving? Noemen bekende je 'anders' en ervaar je bij hen weinig herkenning en begrip? Verlang je op een dieper niveau naar een vreugdevoller en ontspannen leven met gelijkgestemde mensen?

Ik nodig je graag uit om JA te zeggen tegen jezelf.

Mijn begeleiding is erop gericht om jou stapje voor stapje lichter en gezonder te leren leven. Een verbinding te maken tussen je hoofd, hart en met alle wijsheid in je lichaam waardoor je bewustzijn verhoogd.

Dit creëer ik door onder andere door eenvoudige en subtiele bewegingsoefeningen gecombineerd met lichaamswerk en mindfulness in te zetten zodat je kunt ontdekken wat het met je doet. 

Verder zullen de oefeningen je een bron van inzicht geven waarom je bepaald (aangeleerd) gedrag laat zien en welke neigingen je hebt. Hier is geen goed of slecht aan. De wijze van onbewust uiten is daarbij belangrijk.

Binnen als buiten
Ik zet daarbij de natuur in als extra helende eigenschap als de weersomstandigheden het toelaten. Anders wendden we ons tot een veilige plek waar zachte matten als ondergrond worden gebruikt.

Er is ruimte om veel samen te bewegen, op allerlei speelse manieren. Ik stem mij volledig af op jouw bewegingssnelheid. Met name in de vertraging komt er ruimte vrij om je lichaam te laten helen van pijn die er misschien al jaren in aanwezig is.

Afwisselend besteden we ook tijd aan verschillende vrije manieren van beweging zoals Soul Walking & Running. Dit doen we in de natuur. Hierbij worden natuurlijke obstakels en hindernissen gezien als een uitnodiging om uit je comfort zone te leren stappen.

Lichter en gezonder
Uiteraard is er ook ruimte om je hart te luchten, een fijn gesprekje aan te gaan of even lekker samen te dromen over de toekomst. Inzicht en wijsheid op gebieden als bijvoorbeeld bewuste voeding, gezonde slaapgewoonte(s), het ontwikkelen van een groeiende mindset geef ik voor, tijdens en na de sessies aan je door. Voeding strekt zich hierbij uit tot alles wat je zintuigelijk tot je neemt.

Potentieel
Het gaat erom dat je leert, groeit en rustig opbloeit totdat de tijd rijp is om te gaan floreren. Hier kan ik een bijdrage verlenen om je een steuntje in de rug te geven. In de vorm van inspiratie bieden voor een geschikte (vervolg) opleiding, carrière pad, of bijvoorbeeld begeleiding bij het starten van je eigen bedrijf.

Innerlijk stralen
De innerlijke bouwstenen van mijzelf zijn tenslotte opgesteld om jou te laten spelen, ontdekken, uiten en leren. Vanuit je essentie, die prachtige licht en liefdesbron die zo mag gaan stralen als de zon.  

Gerwin van Eldik-5

Wat ga jij o.a. spelenderwijs leren?

 • je leert hoe je lichaambewustzijn creëert en daarmee voelt wat en in je wijze lijf gebeurd;
 • Je leert hoe je je lichaam kunt ontladen van stress, emoties en spanningen;
 • Je ervaart hoe je je grenzen kunt aangeven en je ruimte in kan nemen;
 • Je leert om te gaan met onder en overprikkeling;
 • Je leert hoe je kunt meebewegen met een ander, je zachtheid als kwaliteit kunt omarmen en hoe vertraging je leven eenvoudiger maakt;
 • Je leert hoe je je mannelijke (Yang) en vrouwelijke (Yin) energie in evenwicht brengt;
 • Je leert hoe je rechter en linker hersenhelft kunnen samenwerken als één geheel.

Hoe zou jij je je voelen als:

 • je rustiger bent, ontspannen voelt en je ervaart meer contact met je authentieke ZELF;
 • je (veer)krachtiger in het leven staat en je zelf volledig accepteert;
 • meer zelfvertrouwen opbouwt, je eigen waarde vergroot en emotioneel stabieler wordt;
 • je door middel van bewegingsvormen, meditatie, de natuur en ademhalingstechnieken je levensenergie kunt regelen;
 • je durft te luisteren naar je stem van binnenuit en deze gaat inzetten als kompas;
 • Je zowel weer-en wendbaarder wordt en mee stroomt op de golven van het leven;

De ins & outs

Er wordt altijd gestart met een kennismaking en (bewegende) intake. Deze eerste afspraak is kosteloos. Ik vertel iets over mijzelf en de inhoud van het trainingsprogramma. Ik ben uiteraard benieuwd naar wie jij bent, wat er bij je speelt en of ik daar een bijdrage in kan verlenen. Daarna is er ruimte om samen te bewegen en ontdek je hoe het aanvoelt. 

Financiële waardering

Begeleiding één-op-één 

 • Voor jongeren tot en met 17 jaar a EUR 87,50 per sessie
 • Voor volwassene a EUR 97,50 per sessie

Bedragen zijn ex b.t.w.
Sessies duren gemiddeld tussen de 60 en 75 minuten

Kleine groepjes
In de loop van 2024 zal ik mijn begeleiding uitbreiden naar kleine groepjes. In groepsverband kom je niet alleen je eigen patronen, gewoonte(s) en handelingen onder ogen. Ook dit van de gelijkgestemden wordt gezien en gedeeld. Dat werkt in het voordeel van de hele groep.

 

Scroll naar boven